Left Jatka ostoksia
Tilauksesi

Sinulla ei ole tuotteita ostokorissasi

ALETUU.FI / LEGOJEN ERIKOISKAUPPA

BrickLink / Varaosakauppa

Voit ostaa käytettyjä varaosia meidän BrickLink kaupasta.

Varaosat toimitetaan suoraan Suomen varastosta, nopealla toimituksella.

Meillä on paljon uusia ja käytettyjä osia mitkä eivät ole vielä myynnissä asti, lisäämme joka viikko lisää osia kauppaan.

BrickLink kauppa vaatii kirjautumisen ja maksu vaihtoehtoja siellä on esim. luotto-/debit-kortit, kuten Visa ja MasterCard sekä PayPal.

Tuomme koko ajan lisää varaosia myös saataville aletuu.fi kauppaan.

BrickLink kaupan alustan omistaa LEGO ja samalla alustalla toimii myös muitakin varaosamyyjiä yrityksistä yksityishenkilöihin ympäri maailman.

Logoa klikkaamalla pääset meidän varaosa kauppaamme:

BrickLink

VINKKI:

Googlen Chrome selainta käyttämällä, voit osoiteriviltä muuttaa kaupan suomenkieliseksi. Kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi, jos käytät kääntäjää.
Esim. jos et pääse vaikka etenemään, saattaa johtua että käännät sivua suomeksi.

 

 Chrome selain (vasen reuna)

Jos kuvake ei näy, pitää toiminto laittaa päälle Cromen asetuksista.

HUOM!

BrickLink kauppa on päivittymässä lähiaikoina uudempaan versioon, kaupasta tulee paljon käyttäjäystävällisempi.

Kun kirjaudutte ekan kerran BrickLinkiin, saattaa vasemmassa yläkulmassa lukea BETA, Betaversiolla ei voi vielä tehdä ostoksia pelkästään meidän kaupassa.
Kannattaa tulla takaisin aletuu.fi sivulle ja klikata uudelleen BrickLink logoa ja katsoa onko pois beta tilasta.

Toinen vaihtoehto on muuttaa osoiterivillä sanan R3 tilalle V2, R3 tarkoittaa beta versiota.

Tästä tunnistat että olet meidän varaosa kaupassa:

 

Kun olet laittanut ostoksesi ostoskoriin ja hyväksynyt ehdot, pääset valitsemaan toimitustavan, lisäämään omat tietosi ja valitsemaan maksutavan. Kun olet nämä kaikki tehnyt, tulee oikean reunan yhteenvetoon näkyviin Note to seller -kohta. Voit tähän kirjoittaa toimitustapatoiveesi (esim. Posti tai Matkahuolto).

Jos haluat noutaa tuotteet Hämeenlinnan varastoltamme, niin tarkista ensin osoitteesta asiakaspalvelu@aletuu.fi onko tämä mahdollista. Jos nouto on mahdollinen, niin valitse joku toimitustavoista, mutta laita Note to seller -kohtaan lisätieto että olet sopinut noudosta. Näin tiedämme jättää lopulliselta laskulta toimituskulut pois. 

Jos ostat tuotteita sekä aletuu.fi -verkkokaupasta että BrickLink -kaupastamme, joudut tekemään maksut erikseen kummallakin sivustolla, mutta pystymme toimittamaan tuotteet sinulle yksillä toimituskuluilla. Laita tässä tapauksessa Note to seller -kohtaan tieto, että tilasit tuotteita myös Aletuu.fi -verkkokaupasta jotta tiedämme yhdistää tilaukset samaan toimitukseen.