Left Jatka ostoksia
Tilauksesi

Sinulla ei ole tuotteita ostokorissasi

ALETUU.FI / LEGOJEN ERIKOISKAUPPA

LEGOjen luokittelut ja osto-ohjeet

Lue ohjeet LEGOjen luokittelusta huolellisesti ennen ostoa

 

LEGO Setit

Tuotteet ovat kaikki uusia sarjoja.

 

LEGO Figuurit

Tuotteet jakautuvat uusiin ja käytettyihin.

Uusi: Tuotteet on poistettu alkuperäisistä paketeistaan kuvausta varten, mutta niitä ei ole muuten käytetty.

Käytetty: Tuotteet myydään kuvanmukaisina. Pieniä naarmuja tuotteissa saattaa olla, mutta haljenneet osat on pyritty poistamaan. Jalat tai kädet saattavat olla löysiä.

 Halkeama vai naarmu

 

 

Outlet:

Tuotteet jakautuvat avaamattomiin ja käytettyihin.

Avaamaton: tuote on avaamattomassa alkuperäisessä paketissaan. Tuotteet ovat useimmiten jo myynnistä muuten poistuneita tuotteita. Paketeissa saattaa olla painaumia, naarmuja tai pintavaurioita.

Käytetty: sarja myydään kuvanmukaisena. Yritämme myydä mahdollisimman alkuperäisen mukaisen sarjan, mutta tarvittaessa olemme saattaneet joutua korvaamaan jotkut osat vastaavanlaisilla eri värisillä osilla tai jokin osa saattaa puuttua kokonaan. Tarrat saattavat olla väärin liimattu tai puuttuvat kokonaan. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan ilmoittamaan puuttuvista ja korvatuista osista, jos ne ovat meillä tiedossa. Käytetyt sarjat eivät sisällä ekstraosia.

 

Varaosat

Tuotteet jakautuvat uusiin ja käytettyihin.

Toistaiseksi verkkokaupassamme on myynnissä vain uusia varaosia ja käytetyt varaosat ovat myynnissä BrickLink -verkkokaupassamme.

Sivuston päivitys on kesken, mistä johtuen joitakin varastosaldotietoja saattaa olla väärin. Jos virheellisestä varastosaldostamme johtuen emme pysty joitakin osia toimittamaan, hyvitämme asiakkaan tekemät maksut puuttuvista tuotteista. Olemme tässä tapauksessa erikseen yhteydessä asiakkaaseen.

Ostoskoriin on tulossa tilauksen paino näkyviin, mikä helpottaa jatkossa tilauksen painon arviointia. Painorajojen tullessa vastaan, ei toimitusvaihtoehtoihin tule ollenkaan näkyviin kirje- tai pikkupakettitoimituksia. Jos jokin tuote on liian iso ja se vaatii toimitukseen isomman paketin, ei tällöinkään tule toimitusvaihtoehtoihin tarjolle kirje- tai pikkupakettitoimituksia.

 

Yleiset ohjeet

Huomioithan, että värisävyt ovat saattaneet muuttua vuosien aikana ja etenkin keltaiset ja valkoiset palikat ovat saattaneet kellastua vuosien saatossa. 

Käytetyt tuotteet ovat nimensä mukaisesti hankittu käytettyinä. Kaikki käytettyinä myytävät tuotteet on pesty ennen myyntiin laittoa.

 

LEGO Group ei ole vastuussa käytetyistä tuotteistamme eikä käytetyillä tuotteilla näin ollen ole LEGOn takuuta.