Left Jatka ostoksia
Tilauksesi

Sinulla ei ole tuotteita ostokorissasi

ALETUU.FI / LEGOJEN ERIKOISKAUPPA

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Taletuu Oy:n EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 7.10.2022.

Rekisterinpitäjä

Taletuu Oy, 3245311-9,

Peräpellontie, 13300 Hämeenlinna

Tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä osoitteeseen: asiakaspalvelu@aletuu.fi

 

Rekisterin nimi

Taletuu Oy:n asiakasrekisteri

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Keräämme tietoja asiakassuhteen hoitamista, asiakasviestintää ja markkinointia varten henkilön suostumuksella.

 

Kerättävät tiedot

Kerättävät tiedot ovat asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tietoja säilytetään enintään viiden vuoden ajan asiakkaan viimeisimmästä tilauksesta.

 

Tietolähteet

Tiedot asiakkaasta kerätään verkkokaupan tilausten yhteydessä tai erillisellä suostumuksella.

 

Tietojen luovuttaminen eteenpäin

Tietoja luovutetaan eteenpäin tilaukseen liittyvissä tarkoituksissa esimerkiksi maksupalveluntarjoajille ja kuljetusyrityksille sekä viranomaisille lain edellyttämällä tavalla. 

 

Rekisterin suojaus 

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Rekisteriin on pääsy vain yrityksen tilauksia käsittelevillä henkilöillä. 

 

Henkilön oikeudet

Rekisterissä olevilla on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tiedot ja oikeus vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin korjausta, hänen tulee lähettää pyyntö kirjallisesti (allekirjoitettuna) rekisterinpitäjälle joko postitse tai skannattuna sähköpostilla. 

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää poistamaan häntä koskevat tiedot rekisteristä. Pyyntö tulee lähettää kirjallisesti (allekirjoitettuna) rekisterinpitäjälle joko postitse tai skannattuna sähköpostilla. 

Pääsääntöisesti toteutamme pyyntösi kuukauden kuluessa.